Magazinul online salteaescare.ro este specializat in comercializarea de produse antiescare precum saltele antiescare, perne antiescare, pansamente profesionale pentru tratamentul si preventia escarelor si solutii pentru tratarea escarelor, adresandu-ne persoanelor care sunt mobilizate temporar sau permanent la pat.

Produsele antidecubit disponibile pe site-ul nostru reprezinta pentru persoanele mobilizate la pat o metoda eficienta pentru prevenirea si tratarea escarelor, sunt usor de folosit, adaptabile la cerintele utilizatorului, fiabile si prezinta un design modern. Toate produsele contra escare au marca CE, garantand respectarea normativelor europene impuse acestor produse, sunt aprobate de Ministerul Sanatatii fiind mentionate in anexele emise la avizul de functionare 1376/2005.

Pe langa produsele destinate ingrijirii bolnavilor la domiciliu, echipa noastra cu o experienta de peste 20 ani in domeniul importului si distributiei aparaturii medicale, va sta la dispozitie cu servicii de consiliere in alegerea celor mai potrivite produse pentru necesitatile fiecarui pacient, care sa contribuie la cresterea calitatii vietii personale, la imbunatatirea starii de sanatate si recapatarea autonomiei in actiunile cotidiene. Asadar, daca aveti intrebari cu privire la prevenirea si tratarea escarelor la domiciului nu ezitati sa ne contactati.

Partenerii nostri sunt cei mai mari producatori de produse ortopedice printre care enumeram: Hartmann, PlusMed, Herdegen etc.. SalteaEscare.ro comercializeaza doar produse noi si ofera garantie pentru fiecare produs. Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile de la cumpararea acestora.

Site-ul nostru ofera posibilitatea comandarii produselor prin telefon la numerele 0215280398, 0215280399, 0722.556.364, 0733691472, sau email vanzari@salteaescare.ro, oferind livrare acestora in 24 de ore oriunde in tara. Acum totul a devenit mai simplu. SalteaEscare.ro are grija de sanatatea ta. Aruncand o privire pe site te poti convinge si singur de preturile foarte bune si de calitatea produselor comercializate.

Vezi mai mult
Perna antiescare

Persoanele cu mobilitate scazuta sau imobilizate in scaun rulant sunt predispuse riscului de aparitie a escarelor din cauza presiunii manifestate asupra feselor si coccisului din cauza diminuarii circulatiei sanguine si degradarii tesutului.

Ce este o pernă antiescare circulară (o perna de hemorizi)?

Perna antiescare este creata din materiale sp...

Persoanele cu mobilitate scazuta sau imobilizate in scaun rulant sunt predispuse riscului de aparitie a escarelor din cauza presiunii manifestate asupra feselor si coccisului din cauza diminuarii circulatiei sanguine si degradarii tesutului.

Ce este o pernă antiescare circulară (o perna de hemorizi)?

Perna antiescare este creata din materiale speciale si distribuie presiunea exercitata de corp pe o suprafata mai mare. Perna pentru prevenirea antiescarelor are rolul de a diminua frecarea pielii si de a favoriza mentinerea fluxului sangvin, prevenind aparitia escarelor sau, dupa caz, facilitand tratarea lor. Astfel, presiunea la nivelul osului coccis si a tesutului din zona feselor scade. In general, pernele antiescare contin o husa detasabila pentru curatare si spalare rapida si suporta o greutate de pana la 250 de kilograme.

Perna antiescare poate fi utilizata pentru un scaun cu rotile sau fotoliu scaun, asigurand o pozitie corecta si diminuand considerabil durerile de spate. In plus, confera confort si are o rezistenta sporita in timp.

Este suficienta o perna pentru hemoroizi?

Persoanele imobilizate in scaun rulant trebuie sa imbine o dieta sanatoasa si echilibrata, cu un tratament adecvat si o imbracaminte lejera si comoda, preferabil din bumbac pentru a preveni aparitia escarelor si a facilita procesul de recuperare.

Pentru prevenire si ca o solutie eficienta de tratament pentru escare utilizati perna antiescare, impreuna cu o saltea contra escarelor.

Mai multe

Perna antiescare Conține 9 produse.

Se afişează 1-9 din 9 articole
Se afişează 1-9 din 9 articole