Magazinul online salteaescare.ro este specializat in comercializarea de produse antiescare precum saltele antiescare, perne antiescare, pansamente profesionale pentru tratamentul si preventia escarelor si solutii pentru tratarea escarelor, adresandu-ne persoanelor care sunt mobilizate temporar sau permanent la pat.

Produsele antidecubit disponibile pe site-ul nostru reprezinta pentru persoanele mobilizate la pat o metoda eficienta pentru prevenirea si tratarea escarelor, sunt usor de folosit, adaptabile la cerintele utilizatorului, fiabile si prezinta un design modern. Toate produsele contra escare au marca CE, garantand respectarea normativelor europene impuse acestor produse, sunt aprobate de Ministerul Sanatatii fiind mentionate in anexele emise la avizul de functionare 1376/2005.

Pe langa produsele destinate ingrijirii bolnavilor la domiciliu, echipa noastra cu o experienta de peste 20 ani in domeniul importului si distributiei aparaturii medicale, va sta la dispozitie cu servicii de consiliere in alegerea celor mai potrivite produse pentru necesitatile fiecarui pacient, care sa contribuie la cresterea calitatii vietii personale, la imbunatatirea starii de sanatate si recapatarea autonomiei in actiunile cotidiene. Asadar, daca aveti intrebari cu privire la prevenirea si tratarea escarelor la domiciului nu ezitati sa ne contactati.

Partenerii nostri sunt cei mai mari producatori de produse ortopedice printre care enumeram: Hartmann, PlusMed, Herdegen etc.. SalteaEscare.ro comercializeaza doar produse noi si ofera garantie pentru fiecare produs. Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile de la cumpararea acestora.

Site-ul nostru ofera posibilitatea comandarii produselor prin telefon la numerele 0215280398, 0215280399, 0722.556.364, 0733691472, sau email vanzari@salteaescare.ro, oferind livrare acestora in 24 de ore oriunde in tara. Acum totul a devenit mai simplu. SalteaEscare.ro are grija de sanatatea ta. Aruncand o privire pe site te poti convinge si singur de preturile foarte bune si de calitatea produselor comercializate.

Vezi mai mult
Pansamente pentru escare

Pansamente hidroactive pentru escare

Cum actioneaza aceste pansamente hidroactive? 

Tratarea locala a escarelor se efectueaza cu ajutorul unor pansamente moderne hidroactive pentru escarele aflate in stadiile I, II si III.

In stadiul IV, escarele afecteaza muschii si oasele, de aceea, ele sunt tratate prin interventii chirurgicale si, ulterior, ...

Pansamente hidroactive pentru escare

Cum actioneaza aceste pansamente hidroactive? 

Tratarea locala a escarelor se efectueaza cu ajutorul unor pansamente moderne hidroactive pentru escarele aflate in stadiile I, II si III.

In stadiul IV, escarele afecteaza muschii si oasele, de aceea, ele sunt tratate prin interventii chirurgicale si, ulterior, prin pansare si tratament corespunzator.

Pansamentele hidroactive sustin procesul de vindecare in toate etapele, incepand cu etapa I de curatare sau exsudativa, etapa a doua de granulatie sau de formare a noului tesut si incheind cu etapa a III-a de epitelizare, cand plaga se inchide.

Utilizarea pansamentelor hidroactive implica curatarea non-invaziva a plagii, astfel incat tesutul sanatos sa ramana intact si totodata sa fie stimulata formarea de tesut de granulatie, dar si epitelizarea sau inchiderea plagii.

Pansamentele hidroactive au rol de absorbtie a excesului de secretii si de diminuare a incarcarii microbiene, asigurand controlul cantitatii de exsudat. Totodata, pastreaza un mediu umed, propice pentru dezvoltarea de noi tesuturi.

Mai multe

Pansamente pentru escare Conține 8 produse.

Se afişează 1-8 din 8 articole
Se afişează 1-8 din 8 articole