Magazinul online salteaescare.ro este specializat in comercializarea de produse antiescare precum saltele antiescare, perne antiescare, pansamente profesionale pentru tratamentul si preventia escarelor si solutii pentru tratarea escarelor, adresandu-ne persoanelor care sunt mobilizate temporar sau permanent la pat.

Produsele antidecubit disponibile pe site-ul nostru reprezinta pentru persoanele mobilizate la pat o metoda eficienta pentru prevenirea si tratarea escarelor, sunt usor de folosit, adaptabile la cerintele utilizatorului, fiabile si prezinta un design modern. Toate produsele contra escare au marca CE, garantand respectarea normativelor europene impuse acestor produse, sunt aprobate de Ministerul Sanatatii fiind mentionate in anexele emise la avizul de functionare 1376/2005.

Pe langa produsele destinate ingrijirii bolnavilor la domiciliu, echipa noastra cu o experienta de peste 20 ani in domeniul importului si distributiei aparaturii medicale, va sta la dispozitie cu servicii de consiliere in alegerea celor mai potrivite produse pentru necesitatile fiecarui pacient, care sa contribuie la cresterea calitatii vietii personale, la imbunatatirea starii de sanatate si recapatarea autonomiei in actiunile cotidiene. Asadar, daca aveti intrebari cu privire la prevenirea si tratarea escarelor la domiciului nu ezitati sa ne contactati.

Partenerii nostri sunt cei mai mari producatori de produse ortopedice printre care enumeram: Hartmann, PlusMed, Herdegen etc.. SalteaEscare.ro comercializeaza doar produse noi si ofera garantie pentru fiecare produs. Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile de la cumpararea acestora.

Site-ul nostru ofera posibilitatea comandarii produselor prin telefon la numerele 0215280398, 0215280399, 0722.556.364, 0733691472, sau email vanzari@salteaescare.ro, oferind livrare acestora in 24 de ore oriunde in tara. Acum totul a devenit mai simplu. SalteaEscare.ro are grija de sanatatea ta. Aruncand o privire pe site te poti convinge si singur de preturile foarte bune si de calitatea produselor comercializate.

Vezi mai mult

LIVRARE SI RETUR

Livrarea produselor comandate 

Se face prin intermediul firmelor de curierat cu acoperire la nivel național, produsele ajungând la  destinația indicată de client. Termenul de livrare este de 48 ore pentru destinațiile orășenești și 72 ore în comune sau sate. La primirea coletului clientul va achita contravaloarea produselor și a serviciilor de transport, toate costurile sunt menționate pe factura fiscală ce însoțește produsul. Fiecare produs este insotit de certificat de garanție și instrucțiuni de utilizare în limba română. 

Produsele din site care au la disponibilitate indicatia "La comanda", nu sunt pe stoc, se comanda la furnizor in baza unei cereri ferme din partea clientului. Terrmenele de livrare pentru produsele europene 15-30 zile, pentru cele din China si Taiwan 90 de zile

 Returul produselor comandate

Conform OU 34/2014 produsele comandate online prin intermediul site-ului sau telefonic se pot returna în maxim 14 zile de la primirea acestora printr-un serviciu de curierat. În acest sens vă rugăm sa descărcați din site „Formular retur" sa îl completați cu datele cerute și sa îl trimiteți către Toda Trade prin email, fax, curierat. Toate datele necesare expediției se găsesc la rubrica „Contact"
Obligațiile vânzătorului (OU 34/2014, Art.13):
- rambursează toată suma primita pentru produse și transportul acestora, în termen de cel mult 14 zile de la data informării de către consumator referitor la decizia de returnare a produselor.
- sumele menționate sunt rambursate într-un cont bancar indicat de cumpărător. Toate comisioanele privind rambursarea sunt suportate de vânzător
- dacă cumpărătorul a decis sa folosească o alta firma de curierat decât cea utilizata de vânzător, suma rambursata va fi cea a produselor, costul transportului către cumpărător fiind deja achitat de acesta
- vânzătorul va rambursa sumele datorate cumpărătorului după recepția și verificarea produselor returnate care au făcut obiectul vânzării
Obligațiile cumpărătorului (OU 34/2014, Art.14):
- cumpărătorul anunța vânzătorul în termen de maxim 14 zile de la data primirii produselor decizia sa de returnare a acestora. Descarca de pe site „formular de retur" îl completează cu datele cerute și îl expediază vânzătorului prin poșta electronica, prin fax, sau prin curierat folosind datele de identificare de la rubrica „Contact" din site. Cumpărătorul poate anunța decizia de retur comunicând prin poșta electronica, fax sau curierat poștal printr-o exprimare proprie care sa conțină datele necesare pentru identificarea comenzii și a produselor returnate.
- cumpărătorul returnează produsele în ambalajul inițial și în stare perfectă de funcționare în termen de cel mult 14 zile de la data comunicării către vânzător a deciziei de returnarea
- consumatorul suporta costurile legate transportul produselor returnate către vânzător.

Exceptări de la dreptul de returnare (OU34/2014, Art.16)

nu pot fi returnate produsele  din motive de protecţie a sănătăţii si din motive de igienă care au fost desigilate de consumator intrand in contact cu pielea sau secretiile acestuia:

- ansamblu saltea antiescare și compresor, componenta saltea gonflabila nu se poate returna deoarece din punct de vedere medical este interzisă transferarea produselor către o alta persoana după ce au intrat intrat în contact cu un pacient suferind de aceasta afecțiune, partea de compresor se returnează.