Cele mai cumpărate

Produse vizualizate

Magazinul online salteaescare.ro este specializat in comercializarea de produse antiescare precum saltele antiescare, perne antiescare, pansamente profesionale pentru tratamentul si preventia escarelor si solutii pentru tratarea escarelor, adresandu-ne persoanelor care sunt mobilizate temporar sau permanent la pat.

Produsele antidecubit disponibile pe site-ul nostru reprezinta pentru persoanele mobilizate la pat o metoda eficienta pentru prevenirea si tratarea escarelor, sunt usor de folosit, adaptabile la cerintele utilizatorului, fiabile si prezinta un design modern. Toate produsele contra escare au marca CE, garantand respectarea normativelor europene impuse acestor produse, sunt aprobate de Ministerul Sanatatii fiind mentionate in anexele emise la avizul de functionare 1376/2005.

Pe langa produsele destinate ingrijirii bolnavilor la domiciliu, echipa noastra cu o experienta de peste 20 ani in domeniul importului si distributiei aparaturii medicale, va sta la dispozitie cu servicii de consiliere in alegerea celor mai potrivite produse pentru necesitatile fiecarui pacient, care sa contribuie la cresterea calitatii vietii personale, la imbunatatirea starii de sanatate si recapatarea autonomiei in actiunile cotidiene. Asadar, daca aveti intrebari cu privire la prevenirea si tratarea escarelor la domiciului nu ezitati sa ne contactati.

Partenerii nostri sunt cei mai mari producatori de produse ortopedice printre care enumeram: Hartmann, PlusMed, Herdegen etc.. SalteaEscare.ro comercializeaza doar produse noi si ofera garantie pentru fiecare produs. Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile de la cumpararea acestora.

Site-ul nostru ofera posibilitatea comandarii produselor prin telefon la numerele 0215280398, 0215280399, 0722.556.364, 0733691472, sau email vanzari@salteaescare.ro, oferind livrare acestora in 24 de ore oriunde in tara. Acum totul a devenit mai simplu. SalteaEscare.ro are grija de sanatatea ta. Aruncand o privire pe site te poti convinge si singur de preturile foarte bune si de calitatea produselor comercializate.

Vezi mai mult

Pansament tratament escare HydroSorb

Produs nou

Pansament pentru tratarea escarei HydroSorb, pansament cu hidrogel cu margine adeziva

Mai multe detalii

Acest produs nu este in stoc

COMANDATI LA:

  • 021.528.03.98 / 021.528.03.99
  • 0722.556.364 / 0733.691.472
Email: vanzari@salteaescare.ro sau comanda online prin intermediul site-ului.

17,00 lei cu TVA

14,29 lei fara TVA

Informații

Pansament pentru tratarea escarelor Hydrosorb, pansament cu gel hidrocelular, cu strat superior semipermeabil, impermeabil pentru microbi. Pansamentul pentru tratarea escarelor Hydrosorb este transparent, asigura un mediu umed echilibrat la nivelul plagii, datorita continutului ridicat de apa - aproximativ 60%. Pansamentul pentru tratamentul escarei stimuleaza procesul de granulatie si epitelizare, avand o biocompatibilitate excelenta.

Pansamentul pentru escare Hydrosorb are efect de tampon, si poate fi indepartat fara sa irite plaga; disponibil si cu margine din film adeziv.

Pansament cu hidrogel cu efect autoadeziv; pentru o fixare suplimentara se recomanda benzi adezive hipoalergenice sau fese flexibile.

Utilizare

Pentru tratamentul hidroactiv al escarei, in special pentru tratamentul plagilor neinfectate in timpul fazelor de granulatie respectiv epitelizare.

Datorita foliei detasabile pe care se poate scrie, dimensiunea plagii poate fi documentata in mod excelent.

Pansamentul se schimba cel mult la 7 zile.

Pansament pentru tratarea escarelor

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Pansament tratament escare HydroSorb

Pansament tratament escare HydroSorb

Pansament pentru tratarea escarei HydroSorb, pansament cu hidrogel cu margine adeziva

Descarca fisier