Magazinul online salteaescare.ro este specializat in comercializarea de produse antiescare precum saltele antiescare, perne antiescare, pansamente profesionale pentru tratamentul si preventia escarelor si solutii pentru tratarea escarelor, adresandu-ne persoanelor care sunt mobilizate temporar sau permanent la pat.

Produsele antidecubit disponibile pe site-ul nostru reprezinta pentru persoanele mobilizate la pat o metoda eficienta pentru prevenirea si tratarea escarelor, sunt usor de folosit, adaptabile la cerintele utilizatorului, fiabile si prezinta un design modern. Toate produsele contra escare au marca CE, garantand respectarea normativelor europene impuse acestor produse, sunt aprobate de Ministerul Sanatatii fiind mentionate in anexele emise la avizul de functionare 1376/2005.

Pe langa produsele destinate ingrijirii bolnavilor la domiciliu, echipa noastra cu o experienta de peste 20 ani in domeniul importului si distributiei aparaturii medicale, va sta la dispozitie cu servicii de consiliere in alegerea celor mai potrivite produse pentru necesitatile fiecarui pacient, care sa contribuie la cresterea calitatii vietii personale, la imbunatatirea starii de sanatate si recapatarea autonomiei in actiunile cotidiene. Asadar, daca aveti intrebari cu privire la prevenirea si tratarea escarelor la domiciului nu ezitati sa ne contactati.

Partenerii nostri sunt cei mai mari producatori de produse ortopedice printre care enumeram: Hartmann, PlusMed, Herdegen etc.. SalteaEscare.ro comercializeaza doar produse noi si ofera garantie pentru fiecare produs. Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile de la cumpararea acestora.

Site-ul nostru ofera posibilitatea comandarii produselor prin telefon la numerele 0215280398, 0215280399, 0722.556.364, 0733691472, sau email vanzari@salteaescare.ro, oferind livrare acestora in 24 de ore oriunde in tara. Acum totul a devenit mai simplu. SalteaEscare.ro are grija de sanatatea ta. Aruncand o privire pe site te poti convinge si singur de preturile foarte bune si de calitatea produselor comercializate.

Vezi mai mult

Pansament PolyWIC cu ioni de argint escare cu cavitati

1333

Produs nou

Pansament cu ioni de argint pentru plaga escare cu cavitati - PolyWIC

Mai multe detalii

Acest produs nu este in stoc

COMANDATI LA:

  • 021.528.03.98 / 021.528.03.99
  • 0722.556.364 / 0733.691.472
Email: vanzari@salteaescare.ro sau comanda online prin intermediul site-ului.

49,00 lei cu TVA

41,18 lei fara TVA

Informații

Pansament   cu ioni de argint PolyWIC- este un pansament specific plagilor de escare cu cavitati. PolyWIC este un pansament modern din categoria pansamentelor hidrofile, Pansamentul pentru erscare are o membrana poliuretanica hidrofila care se introduce in plaga deschisa, absoarbe exudatul si mentine mediul umed la suprafata plagii. Pansamentul contine un agent de curatare non-toxic (F68), un hidratant (glicerol), un agent de absorbtie (copolimer de amidon), argint ( peste 186 micrograme) toate inglobate in membrana poliuretanica.
Indicatii de utilizare: escare grad III-IV, ulcere vasculare, ulcere diabetice
Atentie: acest produs este destinat pentru uz extern
Contraindicatii: pansamentele PolyWic nu sunt compatibile cu persoanele alergice la ingredientii pansamentului.
Dimensiune pansament escare: 8x8 cm. Se pot taia bucati pe dimensiunea cavitatii in care se introduce.
Pentru informatii suplimentare studiati fisa tehnica a produsului.
Dupa introducerea in plaga a pansamentului PolyWic este necesara utilizarea unui pansament suplimentar 

Produs SUA - pansament pentru escare PolyWIC

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Pansament PolyWIC cu ioni de argint escare cu cavitati

Pansament PolyWIC cu ioni de argint escare cu cavitati

Pansament cu ioni de argint pentru plaga escare cu cavitati - PolyWIC

Descarca fisier