Produse vizualizate

Magazinul online salteaescare.ro este specializat in comercializarea de produse antiescare precum saltele antiescare, perne antiescare, pansamente profesionale pentru tratamentul si preventia escarelor si solutii pentru tratarea escarelor, adresandu-ne persoanelor care sunt mobilizate temporar sau permanent la pat.

Produsele antidecubit disponibile pe site-ul nostru reprezinta pentru persoanele mobilizate la pat o metoda eficienta pentru prevenirea si tratarea escarelor, sunt usor de folosit, adaptabile la cerintele utilizatorului, fiabile si prezinta un design modern. Toate produsele contra escare au marca CE, garantand respectarea normativelor europene impuse acestor produse, sunt aprobate de Ministerul Sanatatii fiind mentionate in anexele emise la avizul de functionare 1376/2005.

Pe langa produsele destinate ingrijirii bolnavilor la domiciliu, echipa noastra cu o experienta de peste 20 ani in domeniul importului si distributiei aparaturii medicale, va sta la dispozitie cu servicii de consiliere in alegerea celor mai potrivite produse pentru necesitatile fiecarui pacient, care sa contribuie la cresterea calitatii vietii personale, la imbunatatirea starii de sanatate si recapatarea autonomiei in actiunile cotidiene. Asadar, daca aveti intrebari cu privire la prevenirea si tratarea escarelor la domiciului nu ezitati sa ne contactati.

Partenerii nostri sunt cei mai mari producatori de produse ortopedice printre care enumeram: Hartmann, PlusMed, Herdegen etc.. SalteaEscare.ro comercializeaza doar produse noi si ofera garantie pentru fiecare produs. Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile de la cumpararea acestora.

Site-ul nostru ofera posibilitatea comandarii produselor prin telefon la numerele 0215280398, 0215280399, 0722.556.364, 0733691472, sau email vanzari@salteaescare.ro, oferind livrare acestora in 24 de ore oriunde in tara. Acum totul a devenit mai simplu. SalteaEscare.ro are grija de sanatatea ta. Aruncand o privire pe site te poti convinge si singur de preturile foarte bune si de calitatea produselor comercializate.

Vezi mai mult

Pansament pentru tratarea escarelor

5033

Produs nou

Pansamentul pentru escare model PolyMem

Mai multe detalii

COMANDATI LA:

  • 021.528.03.98 / 021.528.03.99
  • 0722.556.364 / 0733.691.472
Email: vanzari@salteaescare.ro sau comanda online prin intermediul site-ului.

26,00 lei cu TVA

21,85 lei fara TVA

Informații

Pansamentul pentru tratarea escarelor model PolyMem - realizat dintr-o membrana poliuretanica cu film continuu semipermeabil, tip matrice, permite trecerea vaporilor umezi catre exteriorul plagii.  Pansamentul PolyMem blocheaza recerea lichidelor. Pansamentul contine un agent de curatare non-toxic, un hidratant si un agent de absorbtie, toate fiind inglobate in matricea poliuretanica 
Dimensiune pansament pentru escare - 10x10 cm
Domeniul de utilizare: Escare  in stadiul I - IV, ulcere staza venoasa, plagi acute, ulcere gambiene, arsuri gard I si II, plagi chirurgicale.
Cititi instructiunile din fisa tehnica privind modul de aplicare si inlocuire a pansamentului
 
 Produs USA - pansament pentru escare

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Pansament pentru tratarea escarelor

Pansament pentru tratarea escarelor

Pansamentul pentru escare model PolyMem