Produse vizualizate

Magazinul online salteaescare.ro este specializat in comercializarea de produse antiescare precum saltele antiescare, perne antiescare, pansamente profesionale pentru tratamentul si preventia escarelor si solutii pentru tratarea escarelor, adresandu-ne persoanelor care sunt mobilizate temporar sau permanent la pat.

Produsele antidecubit disponibile pe site-ul nostru reprezinta pentru persoanele mobilizate la pat o metoda eficienta pentru prevenirea si tratarea escarelor, sunt usor de folosit, adaptabile la cerintele utilizatorului, fiabile si prezinta un design modern. Toate produsele contra escare au marca CE, garantand respectarea normativelor europene impuse acestor produse, sunt aprobate de Ministerul Sanatatii fiind mentionate in anexele emise la avizul de functionare 1376/2005.

Pe langa produsele destinate ingrijirii bolnavilor la domiciliu, echipa noastra cu o experienta de peste 20 ani in domeniul importului si distributiei aparaturii medicale, va sta la dispozitie cu servicii de consiliere in alegerea celor mai potrivite produse pentru necesitatile fiecarui pacient, care sa contribuie la cresterea calitatii vietii personale, la imbunatatirea starii de sanatate si recapatarea autonomiei in actiunile cotidiene. Asadar, daca aveti intrebari cu privire la prevenirea si tratarea escarelor la domiciului nu ezitati sa ne contactati.

Partenerii nostri sunt cei mai mari producatori de produse ortopedice printre care enumeram: Hartmann, PlusMed, Herdegen etc.. SalteaEscare.ro comercializeaza doar produse noi si ofera garantie pentru fiecare produs. Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile de la cumpararea acestora.

Site-ul nostru ofera posibilitatea comandarii produselor prin telefon la numerele 0215280398, 0215280399, 0722.556.364, 0733691472, sau email vanzari@salteaescare.ro, oferind livrare acestora in 24 de ore oriunde in tara. Acum totul a devenit mai simplu. SalteaEscare.ro are grija de sanatatea ta. Aruncand o privire pe site te poti convinge si singur de preturile foarte bune si de calitatea produselor comercializate.

Vezi mai mult
Pansament PolyMem cu ioni de argint Mărește

Pansament PolyMem cu ioni de argint

1044

Produs nou

Pansament cu ioni de argint cu o gama larga de utilizare, in tratarea plagilor de presiune (escarele) in stadiile I-IV, ulcere diabetice, plagi chirurgicale, plagi acute, ulcere gambiene, etc

Mai multe detalii

In stoc

COMANDATI LA:

  • 021.528.03.98 / 021.528.03.99
  • 0722.556.364 / 0733.691.472
Email: vanzari@salteaescare.ro sau comanda online prin intermediul site-ului.

76,00 lei cu TVA

63,87 lei fara TVA

Informații

 Pansament PolyMem cu ioni de argint pentru plagi  - este un pansament  compus dintr-o matrice tip membrana poliuretanica hidrofila cu un film continuu semipermeabil de poliuretan pe fata externa care optimizeaza permeabilitatea vaporilor umezi si a oxigenului fiind totodata o bariera pentru lichide. Este unicul pansament care contine (1) un agent de curatare, sigur, non-toxic (F68 surfactant), (2) un hidratant (glicerol, cunoscut si sub numele de glicerina), (3) un agent de absorbtie (copolimer de amidon superabsorbant) si (4) argint (minim 124μg/cm2, ce genereaza cel putin 15 milioane de ioni), toate inglobate in matricea poliuretanica. Atat F68 cat si glicerolul sunt solubile in exudatul plagii cat si in umiditatea pielii. Copolimerul superabsorbant de amidon continut in pansamentul PolyMem Silver dreneaza exudatul plagii, fiind cunoscut faptul ca in acesta sunt continuti factorii naturali de crestere si nutrientii. Argintul protejeaza pansamentul impotriva contaminarii microbiene.

Indicatii Pentru tratamentul cu pansamentul PolyMem

Escare (stadiile I – IV)               

Ulcere de staza venoasa                                     

Plagi acute

Ulcere gambiere            

Locuri receptoare si primitoare de grefe                     

Ulcere diabetice

Afectiuni dermatologice    

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Pansament PolyMem cu ioni de argint

Pansament PolyMem cu ioni de argint

Pansament cu ioni de argint cu o gama larga de utilizare, in tratarea plagilor de presiune (escarele) in stadiile I-IV, ulcere diabetice, plagi chirurgicale, plagi acute, ulcere gambiene, etc

Descarca fisier