Magazinul online salteaescare.ro este specializat in comercializarea de produse antiescare precum saltele antiescare, perne antiescare, pansamente profesionale pentru tratamentul si preventia escarelor si solutii pentru tratarea escarelor, adresandu-ne persoanelor care sunt mobilizate temporar sau permanent la pat.

Produsele antidecubit disponibile pe site-ul nostru reprezinta pentru persoanele mobilizate la pat o metoda eficienta pentru prevenirea si tratarea escarelor, sunt usor de folosit, adaptabile la cerintele utilizatorului, fiabile si prezinta un design modern. Toate produsele contra escare au marca CE, garantand respectarea normativelor europene impuse acestor produse, sunt aprobate de Ministerul Sanatatii fiind mentionate in anexele emise la avizul de functionare 1376/2005.

Pe langa produsele destinate ingrijirii bolnavilor la domiciliu, echipa noastra cu o experienta de peste 20 ani in domeniul importului si distributiei aparaturii medicale, va sta la dispozitie cu servicii de consiliere in alegerea celor mai potrivite produse pentru necesitatile fiecarui pacient, care sa contribuie la cresterea calitatii vietii personale, la imbunatatirea starii de sanatate si recapatarea autonomiei in actiunile cotidiene. Asadar, daca aveti intrebari cu privire la prevenirea si tratarea escarelor la domiciului nu ezitati sa ne contactati.

Partenerii nostri sunt cei mai mari producatori de produse ortopedice printre care enumeram: Hartmann, PlusMed, Herdegen etc.. SalteaEscare.ro comercializeaza doar produse noi si ofera garantie pentru fiecare produs. Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile de la cumpararea acestora.

Site-ul nostru ofera posibilitatea comandarii produselor prin telefon la numerele 0215280398, 0215280399, 0722.556.364, 0733691472, sau email vanzari@salteaescare.ro, oferind livrare acestora in 24 de ore oriunde in tara. Acum totul a devenit mai simplu. SalteaEscare.ro are grija de sanatatea ta. Aruncand o privire pe site te poti convinge si singur de preturile foarte bune si de calitatea produselor comercializate.

Vezi mai mult

VULNAMIN gel pentru tratarea escarelor

vulnamin gel

Produs nou

Tratarea escarelor cu medicamente moderne reduce costurile si timpul de vindecare

Mai multe detalii

In stoc

COMANDATI LA:

  • 021.528.03.98 / 021.528.03.99
  • 0722.556.364 / 0733.691.472
Email: vanzari@salteaescare.ro sau comanda online prin intermediul site-ului.

217,00 lei cu TVA

182,35 lei fara TVA

Informații

Gel pentru tratarea escarelor -utilizat in procesul de trtament al plagilor tip escare(ulcere de presiune), elimina necroza prin hidratare in procesul de cicatrizare pe bază de hialuronat de sodiu și aminoacizi ai colagenului. Asigură curațarea plăgii tip escareși formarea țesutului de granulație. Contribuie la curățarea plăgii tip escare de necroză. Induce reepitelizarea escarelor prin vasele de sânge nou-formate


Conține:

Agent de regenerare: Hialuronat de sodiu, Aminoacizi  ai colagenului

Indicații:Plăgi tip escare(ulcer de presiune)cu necroză, fibrină și detritusuri cu exudat scăzut spre mediu. Mod aplicare:direct pe plagă tip escare, cu pansament secundar corelat cu nivelul exudatului, durata de menținere fiind de maxim 3 zile 

Restaureaza mediul umed din patul plagii tip escare (ulcer de presiune), reduce dimensiunea escarelor

Asigura vindecarea rapida datorita compusilor bioactivi, in raport cu tratamentele conventionale.

Forma de prezentare – Tub cu gel, 50 grame

Producator: Professional Dietetics – Italia

In tabelul urmator este indicata medicatia utilizata functie de stadiul escarelor.

tratamentul escarelor

Vulnamin Gel -tratarea plagilor tip escare(ulcere de presiune)

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

VULNAMIN gel pentru tratarea escarelor

VULNAMIN gel pentru tratarea escarelor

Tratarea escarelor cu medicamente moderne reduce costurile si timpul de vindecare

Descarca fisier