Magazinul online salteaescare.ro este specializat in comercializarea de produse antiescare precum saltele antiescare, perne antiescare, pansamente profesionale pentru tratamentul si preventia escarelor si solutii pentru tratarea escarelor, adresandu-ne persoanelor care sunt mobilizate temporar sau permanent la pat.

Produsele antidecubit disponibile pe site-ul nostru reprezinta pentru persoanele mobilizate la pat o metoda eficienta pentru prevenirea si tratarea escarelor, sunt usor de folosit, adaptabile la cerintele utilizatorului, fiabile si prezinta un design modern. Toate produsele contra escare au marca CE, garantand respectarea normativelor europene impuse acestor produse, sunt aprobate de Ministerul Sanatatii fiind mentionate in anexele emise la avizul de functionare 1376/2005.

Pe langa produsele destinate ingrijirii bolnavilor la domiciliu, echipa noastra cu o experienta de peste 20 ani in domeniul importului si distributiei aparaturii medicale, va sta la dispozitie cu servicii de consiliere in alegerea celor mai potrivite produse pentru necesitatile fiecarui pacient, care sa contribuie la cresterea calitatii vietii personale, la imbunatatirea starii de sanatate si recapatarea autonomiei in actiunile cotidiene. Asadar, daca aveti intrebari cu privire la prevenirea si tratarea escarelor la domiciului nu ezitati sa ne contactati.

Partenerii nostri sunt cei mai mari producatori de produse ortopedice printre care enumeram: Hartmann, PlusMed, Herdegen etc.. SalteaEscare.ro comercializeaza doar produse noi si ofera garantie pentru fiecare produs. Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile de la cumpararea acestora.

Site-ul nostru ofera posibilitatea comandarii produselor prin telefon la numerele 0215280398, 0215280399, 0722.556.364, 0733691472, sau email vanzari@salteaescare.ro, oferind livrare acestora in 24 de ore oriunde in tara. Acum totul a devenit mai simplu. SalteaEscare.ro are grija de sanatatea ta. Aruncand o privire pe site te poti convinge si singur de preturile foarte bune si de calitatea produselor comercializate.

Vezi mai mult

Perna antiescare cu gel fluid

410907

Produs nou

Perna antiescare cu gel fluid

Mai multe detalii

Acest produs nu este in stoc

COMANDATI LA:

  • 021.528.03.98 / 021.528.03.99
  • 0722.556.364 / 0733.691.472
Email: vanzari@salteaescare.ro sau comanda online prin intermediul site-ului.

232,00 lei cu TVA

194,96 lei fara TVA

Informații

Perna antiescare cu gel fluid - previne aparitia escarelo, sau videcarea  celor existente, impreuna cu  tratament medicamentos si ingrijirea escarei.   Husa pernei antiescare are doua suprafete. Cea din textura tip lycra este fata superioara, cea care vine in contact cu utilizatorul, materialul permite ca pielea acestuia sa 'respire'. Perna antiescare are fata inferioara , cea cu manerul de sustinere, din pvc, asigura o aderenta sporita la suprafata de sprijin, scaun sau fotoliu, impiedica alunecarea utilizatorului. Husa pernei antiescare se poate scoate si curata in masina de spalat, la o temperatura de maxim 50 grade Celsius.
Perna cu gel este o perna antiescare de calitate superioara. Gelul din interior permite ca perna sa se muleze dupa forma feselor utilizatorului. Greutatea corpului exercita o presiune constanta asupra tesuturilor din zona fesiera si coccis. Perna antiescare mulata pe fese permite reducerea presiunii punctuale prin distribuirea acesteia pe o suprafata mare, in acest mod tesutul si tegumentul sunt protejate, se obtine un circuit sanguin normal, utilizatorul este protejat impotriva aparitiei escarelor. Dimensiunile pernei antiescare permit utilizare pe un scaun cu rotile fara sa afecteze stabilitatea utilizatorului in timpul deplasarii

Caracteristici perna antiescare:
Greutate perna - 5,5 kg
Dimensiuni perna - 43x43x3 cm
Greutatea minima a utilizatorului este de 40 kg.
Greutatea maxima a utilizatorului este de 90 kg

Escarele - preventie si tratament click aici

Produs Herdegen Franta - pentru prevenire si tratament utilizati perna antiescare cu gel fluid

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Perna antiescare cu gel fluid

Perna antiescare cu gel fluid

Perna antiescare cu gel fluid