Magazinul online salteaescare.ro este specializat in comercializarea de produse antiescare precum saltele antiescare, perne antiescare, pansamente profesionale pentru tratamentul si preventia escarelor si solutii pentru tratarea escarelor, adresandu-ne persoanelor care sunt mobilizate temporar sau permanent la pat.

Produsele antidecubit disponibile pe site-ul nostru reprezinta pentru persoanele mobilizate la pat o metoda eficienta pentru prevenirea si tratarea escarelor, sunt usor de folosit, adaptabile la cerintele utilizatorului, fiabile si prezinta un design modern. Toate produsele contra escare au marca CE, garantand respectarea normativelor europene impuse acestor produse, sunt aprobate de Ministerul Sanatatii fiind mentionate in anexele emise la avizul de functionare 1376/2005.

Pe langa produsele destinate ingrijirii bolnavilor la domiciliu, echipa noastra cu o experienta de peste 20 ani in domeniul importului si distributiei aparaturii medicale, va sta la dispozitie cu servicii de consiliere in alegerea celor mai potrivite produse pentru necesitatile fiecarui pacient, care sa contribuie la cresterea calitatii vietii personale, la imbunatatirea starii de sanatate si recapatarea autonomiei in actiunile cotidiene. Asadar, daca aveti intrebari cu privire la prevenirea si tratarea escarelor la domiciului nu ezitati sa ne contactati.

Partenerii nostri sunt cei mai mari producatori de produse ortopedice printre care enumeram: Hartmann, PlusMed, Herdegen etc.. SalteaEscare.ro comercializeaza doar produse noi si ofera garantie pentru fiecare produs. Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile de la cumpararea acestora.

Site-ul nostru ofera posibilitatea comandarii produselor prin telefon la numerele 0215280398, 0215280399, 0722.556.364, 0733691472, sau email vanzari@salteaescare.ro, oferind livrare acestora in 24 de ore oriunde in tara. Acum totul a devenit mai simplu. SalteaEscare.ro are grija de sanatatea ta. Aruncand o privire pe site te poti convinge si singur de preturile foarte bune si de calitatea produselor comercializate.

Vezi mai mult
Perna antiescare pentru coccis Mărește

Perna antiescare pentru coccis

420936

Produs nou

Perna antiescare pentru protectie coccis, forma triunghiulara in sdctiune

Mai multe detalii

In stoc

COMANDATI LA:

  • 021.528.03.98 / 021.528.03.99
  • 0722.556.364 / 0733.691.472
Email: vanzari@salteaescare.ro sau comanda online prin intermediul site-ului.

111,00 lei cu TVA

93,28 lei fara TVA

Informații

Pernă antiescare protectie coccis- realizata din spuma poliuretanica, Forma triunghiulara a pernei înclina pelvisul către partea din față pentru a restabili curbura naturala a coloanei vertebrale, decuparea dis spate reduce presiunea asupra coccisului (partea terminala a coloanei vertebrale).
Cand se sta in sezut greutatea corpului exercita o presiune continua asupra tesutului si tegumentului din zona feselor si coccisului. Perna antiescare datorita formei si materialului din care este realizata reduce presiunea puctuala prin repartizarea acesteia pe partea superioara perna antiescare.
Perna antiescare triunghiulară se poate atașa unui scaun de birou, fotoliu, scaun cu rotile, scaun de mașină, în general oricărui tip de scaun.  
Perna antiescare are  husa detasabila, se poate spala manual sau in masina de spalat la o temperatura de maxim 50 grade Celsius
Caracteristici perna antiescare protectie coccis: 
lungime: 40 cm
lațime: 40 cm
inalțimea la partea din spate: 10 cm
executată din spumă poliuretanică cu densitatea 30 kg/mc
greutate maxima utilizator: 110 kg
greutate perna: 0,3 kg
Escarele - preventie si tratament click aici
Produs Herdegen Franta - prevenire si tratament escare, perna antiescare

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Perna antiescare pentru coccis

Perna antiescare pentru coccis

Perna antiescare pentru protectie coccis, forma triunghiulara in sdctiune