Magazinul online salteaescare.ro este specializat in comercializarea de produse antiescare precum saltele antiescare, perne antiescare, pansamente profesionale pentru tratamentul si preventia escarelor si solutii pentru tratarea escarelor, adresandu-ne persoanelor care sunt mobilizate temporar sau permanent la pat.

Produsele antidecubit disponibile pe site-ul nostru reprezinta pentru persoanele mobilizate la pat o metoda eficienta pentru prevenirea si tratarea escarelor, sunt usor de folosit, adaptabile la cerintele utilizatorului, fiabile si prezinta un design modern. Toate produsele contra escare au marca CE, garantand respectarea normativelor europene impuse acestor produse, sunt aprobate de Ministerul Sanatatii fiind mentionate in anexele emise la avizul de functionare 1376/2005.

Pe langa produsele destinate ingrijirii bolnavilor la domiciliu, echipa noastra cu o experienta de peste 20 ani in domeniul importului si distributiei aparaturii medicale, va sta la dispozitie cu servicii de consiliere in alegerea celor mai potrivite produse pentru necesitatile fiecarui pacient, care sa contribuie la cresterea calitatii vietii personale, la imbunatatirea starii de sanatate si recapatarea autonomiei in actiunile cotidiene. Asadar, daca aveti intrebari cu privire la prevenirea si tratarea escarelor la domiciului nu ezitati sa ne contactati.

Partenerii nostri sunt cei mai mari producatori de produse ortopedice printre care enumeram: Hartmann, PlusMed, Herdegen etc.. SalteaEscare.ro comercializeaza doar produse noi si ofera garantie pentru fiecare produs. Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile de la cumpararea acestora.

Site-ul nostru ofera posibilitatea comandarii produselor prin telefon la numerele 0215280398, 0215280399, 0722.556.364, 0733691472, sau email vanzari@salteaescare.ro, oferind livrare acestora in 24 de ore oriunde in tara. Acum totul a devenit mai simplu. SalteaEscare.ro are grija de sanatatea ta. Aruncand o privire pe site te poti convinge si singur de preturile foarte bune si de calitatea produselor comercializate.

Vezi mai mult
Perna antiescare Dyna-Tec Posture Visco Mărește

Perna antiescare Dyna-Tec Posture Visco

CUSH/PV

Produs nou

Perna antiescare Dyna-Tec Posture Visco, produs cu o eficienta deosebita in preventia si tratamentul escarei

Mai multe detalii

In stoc

COMANDATI LA:

  • 021.528.03.98 / 021.528.03.99
  • 0722.556.364 / 0733.691.472
Email: vanzari@salteaescare.ro sau comanda online prin intermediul site-ului.

547,00 lei cu TVA

459,66 lei fara TVA

Informații

Perna antiescare Dyna-Tec Posture Visco - produs cu calitati si efecte deosebite in prevenirea si tratarea escare (ulcer de presiune). Perna antiescare se evidentiaza prin materialele utilizate si forma. Aceasta perna antiescare este proiectata pentru a imprima o pozitie corecta a pelvisilui si a coloanei vertebrale si pentru distribuirea uniforma a presiunii din zona feselor si coccisului. Perna antiescare este destinata persoanelor care prezinta un risc ridicat de dezvoltare a ulcerelor de presiune simultan cu asigurarea unui grad sporit de confort si a unei pozitii stabile a utilizatorului.

Conform notatiilor de pe imaginea pernei antiescare avem urmatoarele:

- 1 partea inferioara a pernei are o forma care determina pozitionarea corecta a pelvisului si a coloanei vertebrale
- 2 greutatea corporala a pacientului exercita o presiune continua asupra zonei feselor si coccisului, zona de spuma visco-elastica, asigura o excelenta distribuire a presiuni si un grad ridicat de confort
- 3 zona cu spuma rigida tip CMHR asigura o pozitie sigura a utilizatorului pe perna antiescare, stabilitate in operatia de transfer pe si de pe perna
- 4 husa tip stretch, se muleaza perfect pe perna, nu are cute,permeabila la vapori pentru a permite  aerisirea pielii in zonele de contact, reduce frecareasi forfecarea  cu corpul pacientului, reduce incalzirea pielii in zonele de contact, este detasabila, poate fi spalata la o temperatura de maxim 95 grade Celsius
- 5 baza contra alunecarii de pe fotolium scaun, scaun cu rotile, permite sederea si transferul in siguranta de pe perna antiescare
- 6 parti care se pot inlocui daca se uzeaza in timp, se reduc costurile se mareste durata de viata a produsului
Caracteristici tehnice perna antiescare Dyna-Tek Posture Visco
- categoria de risc - pentru persoane cu risc ridicat de dezvoltare a escarelor (ulcer de presiune)
- greutatea maxima a utilizatorului 152 kg
- dimensiuni, lungime 46 cm, latime 46 cm, inaltime 7,5 cm
- densitatea spumei de baza, 38-40 kg/mc, duritatea 200 Newtoni
- spuma visco-elastica pentru distribuirea presiunii, densitate 40-45 kg/mc
- clasa de uzura - rezista la uzura severa
- intarzierea la propagate arderii conform normativ RS 7176/2007
- greutate proprie 1,3 kg
- se poate dezinfecta folosind o solutie de hypoclorit cu concentratia de 0,1%
Produs Anglia - prevenire si tratament escare, utilizati perna antiescare

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Perna antiescare Dyna-Tec Posture Visco

Perna antiescare Dyna-Tec Posture Visco

Perna antiescare Dyna-Tec Posture Visco, produs cu o eficienta deosebita in preventia si tratamentul escarei

Descarca fisier