Magazinul online salteaescare.ro este specializat in comercializarea de produse antiescare precum saltele antiescare, perne antiescare, pansamente profesionale pentru tratamentul si preventia escarelor si solutii pentru tratarea escarelor, adresandu-ne persoanelor care sunt mobilizate temporar sau permanent la pat.

Produsele antidecubit disponibile pe site-ul nostru reprezinta pentru persoanele mobilizate la pat o metoda eficienta pentru prevenirea si tratarea escarelor, sunt usor de folosit, adaptabile la cerintele utilizatorului, fiabile si prezinta un design modern. Toate produsele contra escare au marca CE, garantand respectarea normativelor europene impuse acestor produse, sunt aprobate de Ministerul Sanatatii fiind mentionate in anexele emise la avizul de functionare 1376/2005.

Pe langa produsele destinate ingrijirii bolnavilor la domiciliu, echipa noastra cu o experienta de peste 20 ani in domeniul importului si distributiei aparaturii medicale, va sta la dispozitie cu servicii de consiliere in alegerea celor mai potrivite produse pentru necesitatile fiecarui pacient, care sa contribuie la cresterea calitatii vietii personale, la imbunatatirea starii de sanatate si recapatarea autonomiei in actiunile cotidiene. Asadar, daca aveti intrebari cu privire la prevenirea si tratarea escarelor la domiciului nu ezitati sa ne contactati.

Partenerii nostri sunt cei mai mari producatori de produse ortopedice printre care enumeram: Hartmann, PlusMed, Herdegen etc.. SalteaEscare.ro comercializeaza doar produse noi si ofera garantie pentru fiecare produs. Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile de la cumpararea acestora.

Site-ul nostru ofera posibilitatea comandarii produselor prin telefon la numerele 0215280398, 0215280399, 0722.556.364, 0733691472, sau email vanzari@salteaescare.ro, oferind livrare acestora in 24 de ore oriunde in tara. Acum totul a devenit mai simplu. SalteaEscare.ro are grija de sanatatea ta. Aruncand o privire pe site te poti convinge si singur de preturile foarte bune si de calitatea produselor comercializate.

Vezi mai mult
Perna antiescare Dyna-Tek Owl Mărește

Perna antiescare Dyna-Tek Owl

CUSH/OWL

Produs nou

Perna antiescare realizata cu materiale si tehnologii de ultima generatie, eficienta deosebita in prevenirea si tratarea escarelor, se adreseaza utilizatorilor cu risc foarte ridicat de aparitie si dezvoltare a escarelor

Mai multe detalii

Acest produs nu este in stoc

COMANDATI LA:

  • 021.528.03.98 / 021.528.03.99
  • 0722.556.364 / 0733.691.472
Email: vanzari@salteaescare.ro sau comanda online prin intermediul site-ului.

547,00 lei cu TVA

459,66 lei fara TVA

Informații

Perna antiescare  Dyna-Tek Owl - produsul utilizeaza tehnologie si materiale de ultima generatie, are calitati deosebite in prevenirea si tratamentul escarelor, este destinata pacientilor cu risc foarte ridicat de dezvoltare a ulcerului de presiune (escara).
Perna antiescare Dyna-Tek Owl are urmatoarele calitati in prevenirea si combaterea escarelor
distribuirea presiunii. Greutatea corporala a pacientului preseaza constant zona coccis fese, circuitul sanguin se reduce, in timp tesutul si pielea incep sa se deprecieze, apare ulcerul de presiune (escara)
- reducerea frecarii si forfecarii tegumentului; husa pernei antiescare are aceasta proprietate, este din material tip stretch, se muleaza perfect pe perna, nu face cute
- reducerea temperaturii si umezelii in zonele de contact cu perna antiescare, husa pernei permite trecerea vaporilor de apa, lasa pielea sa "respire"
- corectie postura pelvis, forma geometrica a pernei antiescare impinge pelvisul inainte, coloana vertebrala trece in pozitie naturala, creste gradul de confort, se reduce efectul de "forfecare" a tegumentului in zonele de contact
 Perna antiescare Dyna-Tek Owl ofera o combinatie perfecta in protectia pacientului impotriva aparitiei si dezvoltarii escarelor de decubit si gradul de confort oferit acestuia.
Conform numerotarii de pe imaginea pernei avem:
- 1 forma speciala a pernei antiescare care permite o pozitionare corecta a pelvisului implicit a coloanei vertebrale
- 2 suprafata profilata, permite o repartitie excelenta a presiunii in zonele vulnerabile si un grad ridicat de confort
- 3 spuma de calitate tip CMHR ofera utilizatorului o pozitie sigura, fermitate la transferul pe si de pe perna antiescare
- 4 husa tip stretch, permeabila la vapori permite aerisirea pielii in zona de contact, impregnata cu solutii antibacteriene, reduce frecarea cu corpul pacientului, este detasabila, poate fi spalata la o temperatura maxima de 95 grade Celsius; cusaturile husei sunt sudate in camp electric, lichidele ajunse accidental pe husa nu se infiltreaza in spuma pernei.
- 5 baza contra alunecarii, ofera siguranta utilizatorului in timpul sederii cat si la transferul pe perna antiescare
- 6 forma special conceputa pentru a fi folosita pe un scaun cu rotile
Caracteristici tehnice perna antiescare Dyn-Tek Owl
- domeniul de utilizare, pentru pacientii cu risc foarte ridicat de dezvoltare a escarelor de decubit
- greutatea maxima a pacientului 152 kg
- dimensiuni lungime 46 cm, latime 43 cm, inaltime 7,5 cm
- densitatea spumei CMHR 38-40 kg/mc, duritatea 200 Newtoni
- rezistenta la uzura - ridicata
- intarziere la propagate arderii conform normativ RS7176/2007
- greutatea proprie 1,3 kg
- poate fi dezinfectata folosind o solutie de hypoclorit cu concentratia de 0,1%
Produs Anglia -  prevenire escare decubittratament escare, utilizati perna antiescare

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Perna antiescare Dyna-Tek Owl

Perna antiescare Dyna-Tek Owl

Perna antiescare realizata cu materiale si tehnologii de ultima generatie, eficienta deosebita in prevenirea si tratarea escarelor, se adreseaza utilizatorilor cu risc foarte ridicat de aparitie si dezvoltare a escarelor

Descarca fisier