Magazinul online salteaescare.ro este specializat in comercializarea de produse antiescare precum saltele antiescare, perne antiescare, pansamente profesionale pentru tratamentul si preventia escarelor si solutii pentru tratarea escarelor, adresandu-ne persoanelor care sunt mobilizate temporar sau permanent la pat.

Produsele antidecubit disponibile pe site-ul nostru reprezinta pentru persoanele mobilizate la pat o metoda eficienta pentru prevenirea si tratarea escarelor, sunt usor de folosit, adaptabile la cerintele utilizatorului, fiabile si prezinta un design modern. Toate produsele contra escare au marca CE, garantand respectarea normativelor europene impuse acestor produse, sunt aprobate de Ministerul Sanatatii fiind mentionate in anexele emise la avizul de functionare 1376/2005.

Pe langa produsele destinate ingrijirii bolnavilor la domiciliu, echipa noastra cu o experienta de peste 20 ani in domeniul importului si distributiei aparaturii medicale, va sta la dispozitie cu servicii de consiliere in alegerea celor mai potrivite produse pentru necesitatile fiecarui pacient, care sa contribuie la cresterea calitatii vietii personale, la imbunatatirea starii de sanatate si recapatarea autonomiei in actiunile cotidiene. Asadar, daca aveti intrebari cu privire la prevenirea si tratarea escarelor la domiciului nu ezitati sa ne contactati.

Partenerii nostri sunt cei mai mari producatori de produse ortopedice printre care enumeram: Hartmann, PlusMed, Herdegen etc.. SalteaEscare.ro comercializeaza doar produse noi si ofera garantie pentru fiecare produs. Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile de la cumpararea acestora.

Site-ul nostru ofera posibilitatea comandarii produselor prin telefon la numerele 0215280398, 0215280399, 0722.556.364, 0733691472, sau email vanzari@salteaescare.ro, oferind livrare acestora in 24 de ore oriunde in tara. Acum totul a devenit mai simplu. SalteaEscare.ro are grija de sanatatea ta. Aruncand o privire pe site te poti convinge si singur de preturile foarte bune si de calitatea produselor comercializate.

Vezi mai mult

Perna antiescare activa

TTAPC02

Produs nou

Perna antiescare activa, cu pompa de presiune, eficienta ridicata in prevenirea si tratarea escarelor

Mai multe detalii

Acest produs nu este in stoc

COMANDATI LA:

  • 021.528.03.98 / 021.528.03.99
  • 0722.556.364 / 0733.691.472
Email: vanzari@salteaescare.ro sau comanda online prin intermediul site-ului.

269,00 lei cu TVA

226,05 lei fara TVA

Informații

Perna antiescare active, compusa dintr-o perna pneumatica cu 4 celule cilindrice si o pompa care altermeaza presiunea in celule intr-un ciclu complet de 12 minute. Persoanele imobilizate timp indelungat in fotoliu, scaun, etc sunt predispuse sa dezvolte escare in zona feselor si/sau a coccisului. Perna antiescare datorita dinamicii umflat/dezumflat a celulelor pneumatice, modifica punctele de contact cu sezutul utilizatorului, prevenind aparitia escarelor. Daca pacientul are deja escare, utilizarea pernei antiescare impreuna cu tratamentul prescris de medic reduce timpul de vindecare.

 Date tehnice perna antiescare-       dimensiuni dupa umflare 45x45x9 cm

-       husa realizata din material PU tip stretch, cu 2 fete, husa se scoate si poate fi spalata la o temperatura de 40ºC

-       camerele pneumatice, in forma de cilindru, realizate din material nylon/TPU, conectate in doua grupa

-       patru celule pneumatice tip cilindru

-       greutatea maxima a utilizatorului 100 kg

 

Caracteristici pompa de presiune alternanata:

-       compresorul pompei in carcasa de aluminium pentru reducerea zgomotului

-       zgomot redus in timpul functionarii  < 20dB

-       tensiunea de alimentare de la reteaua de energie electrica 220V/50Hz

-       puterea electrica absorbita din reteaua de alimentare  7W

-       debit de aer 7-8 litri/minut

-       costul energiei electrica consumata intr-o luna de functionare  2,9 lei

-       presiunea in perna antiescare se poate regla in plaja de 20 – 140

-       greutate pompa 1,6 kg

-       dimensiuni 29x12x10 cm

un produs eficient - perna antiescare

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Perna antiescare activa

Perna antiescare activa

Perna antiescare activa, cu pompa de presiune, eficienta ridicata in prevenirea si tratarea escarelor