Magazinul online salteaescare.ro este specializat in comercializarea de produse antiescare precum saltele antiescare, perne antiescare, pansamente profesionale pentru tratamentul si preventia escarelor si solutii pentru tratarea escarelor, adresandu-ne persoanelor care sunt mobilizate temporar sau permanent la pat.

Produsele antidecubit disponibile pe site-ul nostru reprezinta pentru persoanele mobilizate la pat o metoda eficienta pentru prevenirea si tratarea escarelor, sunt usor de folosit, adaptabile la cerintele utilizatorului, fiabile si prezinta un design modern. Toate produsele contra escare au marca CE, garantand respectarea normativelor europene impuse acestor produse, sunt aprobate de Ministerul Sanatatii fiind mentionate in anexele emise la avizul de functionare 1376/2005.

Pe langa produsele destinate ingrijirii bolnavilor la domiciliu, echipa noastra cu o experienta de peste 20 ani in domeniul importului si distributiei aparaturii medicale, va sta la dispozitie cu servicii de consiliere in alegerea celor mai potrivite produse pentru necesitatile fiecarui pacient, care sa contribuie la cresterea calitatii vietii personale, la imbunatatirea starii de sanatate si recapatarea autonomiei in actiunile cotidiene. Asadar, daca aveti intrebari cu privire la prevenirea si tratarea escarelor la domiciului nu ezitati sa ne contactati.

Partenerii nostri sunt cei mai mari producatori de produse ortopedice printre care enumeram: Hartmann, PlusMed, Herdegen etc.. SalteaEscare.ro comercializeaza doar produse noi si ofera garantie pentru fiecare produs. Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile de la cumpararea acestora.

Site-ul nostru ofera posibilitatea comandarii produselor prin telefon la numerele 0215280398, 0215280399, 0722.556.364, 0733691472, sau email vanzari@salteaescare.ro, oferind livrare acestora in 24 de ore oriunde in tara. Acum totul a devenit mai simplu. SalteaEscare.ro are grija de sanatatea ta. Aruncand o privire pe site te poti convinge si singur de preturile foarte bune si de calitatea produselor comercializate.

Vezi mai mult

Saltea antiescare de rezerva

TDASR

Produs nou

Saltea antiescare de rezerva, element de schimb pentru setul model TDASB01

Mai multe detalii

Acest produs nu este in stoc

COMANDATI LA:

  • 021.528.03.98 / 021.528.03.99
  • 0722.556.364 / 0733.691.472
Email: vanzari@salteaescare.ro sau comanda online prin intermediul site-ului.

125,00 lei cu TVA

105,04 lei fara TVA

Informații

Saltea antiescare de rezerva - utilizata ca piesa de rezerva in cadrul setului compus din saltea antiescare si pompa de presiune alternanta (compresor).

Salteaua de rezerva se poate cupla la o pompa de presiune alternanta cu un debit de 6-7 litri/minut si un ciclu de 10-12 minute

Caracteristici saltea antiescare de rezerva:

- lungine 200 cm

- latime 90 cm

- inaltime umflata - 7 cm

- material PVC, gros 0,34 mm

- culoare bej

- greutate saltea - 1,95 kg

- greutate maxima pacient - 100 kg

- kit de reparatie inclus (2 petice si solutie de lipit)

- set doua furtunuri inclus (pentru legatura cu pompa de presiune alternanta)

Saltea antiescare piesa de rezerva

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Saltea antiescare de rezerva

Saltea antiescare de rezerva

Saltea antiescare de rezerva, element de schimb pentru setul model TDASB01

Descarca fisier