Magazinul online salteaescare.ro este specializat in comercializarea de produse antiescare precum saltele antiescare, perne antiescare, pansamente profesionale pentru tratamentul si preventia escarelor si solutii pentru tratarea escarelor, adresandu-ne persoanelor care sunt mobilizate temporar sau permanent la pat.

Produsele antidecubit disponibile pe site-ul nostru reprezinta pentru persoanele mobilizate la pat o metoda eficienta pentru prevenirea si tratarea escarelor, sunt usor de folosit, adaptabile la cerintele utilizatorului, fiabile si prezinta un design modern. Toate produsele contra escare au marca CE, garantand respectarea normativelor europene impuse acestor produse, sunt aprobate de Ministerul Sanatatii fiind mentionate in anexele emise la avizul de functionare 1376/2005.

Pe langa produsele destinate ingrijirii bolnavilor la domiciliu, echipa noastra cu o experienta de peste 20 ani in domeniul importului si distributiei aparaturii medicale, va sta la dispozitie cu servicii de consiliere in alegerea celor mai potrivite produse pentru necesitatile fiecarui pacient, care sa contribuie la cresterea calitatii vietii personale, la imbunatatirea starii de sanatate si recapatarea autonomiei in actiunile cotidiene. Asadar, daca aveti intrebari cu privire la prevenirea si tratarea escarelor la domiciului nu ezitati sa ne contactati.

Partenerii nostri sunt cei mai mari producatori de produse ortopedice printre care enumeram: Hartmann, PlusMed, Herdegen etc.. SalteaEscare.ro comercializeaza doar produse noi si ofera garantie pentru fiecare produs. Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile de la cumpararea acestora.

Site-ul nostru ofera posibilitatea comandarii produselor prin telefon la numerele 0215280398, 0215280399, 0722.556.364, 0733691472, sau email vanzari@salteaescare.ro, oferind livrare acestora in 24 de ore oriunde in tara. Acum totul a devenit mai simplu. SalteaEscare.ro are grija de sanatatea ta. Aruncand o privire pe site te poti convinge si singur de preturile foarte bune si de calitatea produselor comercializate.

Vezi mai mult

Saltea antiescare Protector 2

410230

Produs nou

Saltea antiescare cu camere pneumatice cilindru, model protector II

Mai multe detalii

Acest produs nu este in stoc

COMANDATI LA:

  • 021.528.03.98 / 021.528.03.99
  • 0722.556.364 / 0733.691.472
Email: vanzari@salteaescare.ro sau comanda online prin intermediul site-ului.

1 148,00 lei cu TVA

964,71 lei fara TVA

Informații

Saltea antiescare Protector II  - sistem compus din pompa de presiune alternanta (compresor) si saltea antiescare, cu camere pneumatice cilindru, independente, conectate intre ele printr-un set de 2 furtunuri. Presiunea aerului din aceste camere creste si scade succesiv intr-un ciclu complet de 12 minute.

Salteaua contra escarelor Protector II destinata pacientilor cu risc mediu si mare de dezvoltare a escarelor.. Baza saltelei antiescare realizata dintr-un material mai gros este antialunecare, mareste stabilitatea. Husa superioara a saltelei antiescare este impermeabila, nu permite patrunderea urinei in saltea, dar permite respiratia pielii. Aceasta saltea antiescare suporta un pacient cu greutatea de maxim 140 kg

Caracteristici tehnice saltea contra escarelor Protector II

Compresor de presiune alternanta:

presiune reglabila de catre utilizator 

debit:  5-6 litri/minut

presiune reglabila in gama: 40 - 100 mmHG

ciclul umflare/dezumflare: 12 minute

puterea electrica absorbita de pompa de la reteaua de energie electrica: 7W

greutate 1,4 kg

dimensiuni: lungime 24.6 x latime 11.8 cm x inaltime 9.5 cm. 

Salteaua antiescare 

cilindri pneumatici realizati din nylon/PU: 17 buc

husa sub cilindri, realizata din nylon/PU pentru a asigura stabilitate pe pat

husa superioara realizata din nylon/PU

culoare albastru

greutatea maxima a utilizatorului: 140 kg

greutate saltea antiescare: 4,7 kg

dimensiune saltea antiescare umflata: lungime 190 cm, latime 85 cm, inaltime 11 cm

Produs Franta

Recomandat celor cu risc mediu si mare - saltea antiescare Protector II

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Saltea antiescare Protector 2

Saltea antiescare Protector 2

Saltea antiescare cu camere pneumatice cilindru, model protector II