Magazinul online salteaescare.ro este specializat in comercializarea de produse antiescare precum saltele antiescare, perne antiescare, pansamente profesionale pentru tratamentul si preventia escarelor si solutii pentru tratarea escarelor, adresandu-ne persoanelor care sunt mobilizate temporar sau permanent la pat.

Produsele antidecubit disponibile pe site-ul nostru reprezinta pentru persoanele mobilizate la pat o metoda eficienta pentru prevenirea si tratarea escarelor, sunt usor de folosit, adaptabile la cerintele utilizatorului, fiabile si prezinta un design modern. Toate produsele contra escare au marca CE, garantand respectarea normativelor europene impuse acestor produse, sunt aprobate de Ministerul Sanatatii fiind mentionate in anexele emise la avizul de functionare 1376/2005.

Pe langa produsele destinate ingrijirii bolnavilor la domiciliu, echipa noastra cu o experienta de peste 20 ani in domeniul importului si distributiei aparaturii medicale, va sta la dispozitie cu servicii de consiliere in alegerea celor mai potrivite produse pentru necesitatile fiecarui pacient, care sa contribuie la cresterea calitatii vietii personale, la imbunatatirea starii de sanatate si recapatarea autonomiei in actiunile cotidiene. Asadar, daca aveti intrebari cu privire la prevenirea si tratarea escarelor la domiciului nu ezitati sa ne contactati.

Partenerii nostri sunt cei mai mari producatori de produse ortopedice printre care enumeram: Hartmann, PlusMed, Herdegen etc.. SalteaEscare.ro comercializeaza doar produse noi si ofera garantie pentru fiecare produs. Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile de la cumpararea acestora.

Site-ul nostru ofera posibilitatea comandarii produselor prin telefon la numerele 0215280398, 0215280399, 0722.556.364, 0733691472, sau email vanzari@salteaescare.ro, oferind livrare acestora in 24 de ore oriunde in tara. Acum totul a devenit mai simplu. SalteaEscare.ro are grija de sanatatea ta. Aruncand o privire pe site te poti convinge si singur de preturile foarte bune si de calitatea produselor comercializate.

Vezi mai mult
Saltea antiescare ieftina Mărește

Saltea antiescare ieftina

TDASB02

Produs nou

Saltea antiescare activa, model fagure

Mai multe detalii

Acest produs nu este in stoc

COMANDATI LA:

  • 021.528.03.98 / 021.528.03.99
  • 0722.556.364 / 0733.691.472
Email: vanzari@salteaescare.ro sau comanda online prin intermediul site-ului.

255,00 lei cu TVA

214,29 lei fara TVA

Informații

Saltea antiescare model fagure, are 130 de camere pneumatice in doua grupe si o pompa de presiune alternanta. Salteaua antiescare este recomandata persoanelor cu mobilitate scazuta care sunt expuse pericolului de a dezvolta escare (ulcer de presiune). Persoanele imobilizate la pat, care stau mai mult de 2 ore in aceeasi pozitie, partile corpului care sunt in contact cu patul nu mai sunt alimentate suficient cu sange si tesutul incepe sa fie afectat. Salteaua antiescare intr-un ciclu de 6 minute umfla / dezumfla cate o grupa de 65 camere pneumatice. In acest mod punctele de contact ale corpului cu salteaua se schimba la 6 minute impiedicand aparitia escarelor. Salteaua antiescare ajuta in procesul de vindecare al escarelor existente, impreuna cu tratamentul medicamentos (pansamente hidrofile) recomandate de catre medic.

Caracteristici tehnice

pompa de presiune alternanata

alimentare - 220 - 240 V ac, 50 Hz, 0,05 A

consum energetic lunar - 3 lei

ciclu presiune alternanata  6 minute

greutate - 1,2 kg

dimensiuni: lungime x latime x inaltime 26 x 12 x 9 cm

saltea antiescare

model fagure cu 130 de camere pneumatice 

dimensiuni lungime x latime x grosime = 200 x 90 x 6,5 cm

greutate  2,4 kg

presiunea reglabila - 50 - 100 mmHg

greutate maxima utilizator: 120 kg

prteveniti si tratati escarele - saltea antiescare ieftina

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Saltea antiescare ieftina

Saltea antiescare ieftina

Saltea antiescare activa, model fagure

Descarca fisier