Magazinul online salteaescare.ro este specializat in comercializarea de produse antiescare precum saltele antiescare, perne antiescare, pansamente profesionale pentru tratamentul si preventia escarelor si solutii pentru tratarea escarelor, adresandu-ne persoanelor care sunt mobilizate temporar sau permanent la pat.

Produsele antidecubit disponibile pe site-ul nostru reprezinta pentru persoanele mobilizate la pat o metoda eficienta pentru prevenirea si tratarea escarelor, sunt usor de folosit, adaptabile la cerintele utilizatorului, fiabile si prezinta un design modern. Toate produsele contra escare au marca CE, garantand respectarea normativelor europene impuse acestor produse, sunt aprobate de Ministerul Sanatatii fiind mentionate in anexele emise la avizul de functionare 1376/2005.

Pe langa produsele destinate ingrijirii bolnavilor la domiciliu, echipa noastra cu o experienta de peste 20 ani in domeniul importului si distributiei aparaturii medicale, va sta la dispozitie cu servicii de consiliere in alegerea celor mai potrivite produse pentru necesitatile fiecarui pacient, care sa contribuie la cresterea calitatii vietii personale, la imbunatatirea starii de sanatate si recapatarea autonomiei in actiunile cotidiene. Asadar, daca aveti intrebari cu privire la prevenirea si tratarea escarelor la domiciului nu ezitati sa ne contactati.

Partenerii nostri sunt cei mai mari producatori de produse ortopedice printre care enumeram: Hartmann, PlusMed, Herdegen etc.. SalteaEscare.ro comercializeaza doar produse noi si ofera garantie pentru fiecare produs. Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile de la cumpararea acestora.

Site-ul nostru ofera posibilitatea comandarii produselor prin telefon la numerele 0215280398, 0215280399, 0722.556.364, 0733691472, sau email vanzari@salteaescare.ro, oferind livrare acestora in 24 de ore oriunde in tara. Acum totul a devenit mai simplu. SalteaEscare.ro are grija de sanatatea ta. Aruncand o privire pe site te poti convinge si singur de preturile foarte bune si de calitatea produselor comercializate.

Vezi mai mult

Saltea antiescare eficienta

TDAST03

Produs nou

Saltea antiescare cu grad mare de eficienta in prevenirea si vindecarea escarelor

Mai multe detalii

Acest produs nu este in stoc

COMANDATI LA:

  • 021.528.03.98 / 021.528.03.99
  • 0722.556.364 / 0733.691.472
Email: vanzari@salteaescare.ro sau comanda online prin intermediul site-ului.

548,00 lei cu TVA

460,50 lei fara TVA

Informații

Saltea antiescare destinata persoanelor cu risc ridicat de dezvoltare a escarelor (ulcer de presiune). Salteaua antiescare este compusa din camere pneumatice tip tubular, interconectate in doua grupe. Pompa de presiune alternanta umfla si dezumfla succesiv intr-un cicle de 10 minute cele doua grupe de celele. In acest mod punctele de contact ale corpului pacientului imobilizat cu salteaua antiescare se modifica continuu. Se evita in acest mod presiunea prelungita intr-un punct, presiune ce diminueaza fluxul sanguin si conduce la deprecierea tesutului. Salteaua antiescare model tubular este recomandata persoanelor cu risc ridicat de aparitie sau dezvoltare a escarelor.

Cartacteristici tehnice

compresor de presiune alternanta
alimentarea cu energie electrica 220 - 240 V, 50 Hz
cost energetic lunar 3,15 lei pentru functionare continua
ciclu umflat dezumflat  10 minute
debit de aer 4,5 - 5,5 litri/minut
presiune reglabila 100 - 150 mmHg
saltea antiescare
dimensiuni lungime x latime x inaltime  200x90x11 cm
material foarte rezistent PVC 3PLY
camere pneumatice tip tub
greutate maxima utilizator  150 kg
valva pentru dezumflare rapida
intodeuna peste saltea se pune un cearceaf de bumbac, pacientul nu sta direct pe suprafata saltelei antiescare

Prevenire si tratament - saltea antiescare

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Saltea antiescare eficienta

Saltea antiescare eficienta

Saltea antiescare cu grad mare de eficienta in prevenirea si vindecarea escarelor

Descarca fisier