Magazinul online salteaescare.ro este specializat in comercializarea de produse antiescare precum saltele antiescare, perne antiescare, pansamente profesionale pentru tratamentul si preventia escarelor si solutii pentru tratarea escarelor, adresandu-ne persoanelor care sunt mobilizate temporar sau permanent la pat.

Produsele antidecubit disponibile pe site-ul nostru reprezinta pentru persoanele mobilizate la pat o metoda eficienta pentru prevenirea si tratarea escarelor, sunt usor de folosit, adaptabile la cerintele utilizatorului, fiabile si prezinta un design modern. Toate produsele contra escare au marca CE, garantand respectarea normativelor europene impuse acestor produse, sunt aprobate de Ministerul Sanatatii fiind mentionate in anexele emise la avizul de functionare 1376/2005.

Pe langa produsele destinate ingrijirii bolnavilor la domiciliu, echipa noastra cu o experienta de peste 20 ani in domeniul importului si distributiei aparaturii medicale, va sta la dispozitie cu servicii de consiliere in alegerea celor mai potrivite produse pentru necesitatile fiecarui pacient, care sa contribuie la cresterea calitatii vietii personale, la imbunatatirea starii de sanatate si recapatarea autonomiei in actiunile cotidiene. Asadar, daca aveti intrebari cu privire la prevenirea si tratarea escarelor la domiciului nu ezitati sa ne contactati.

Partenerii nostri sunt cei mai mari producatori de produse ortopedice printre care enumeram: Hartmann, PlusMed, Herdegen etc.. SalteaEscare.ro comercializeaza doar produse noi si ofera garantie pentru fiecare produs. Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile de la cumpararea acestora.

Site-ul nostru ofera posibilitatea comandarii produselor prin telefon la numerele 0215280398, 0215280399, 0722.556.364, 0733691472, sau email vanzari@salteaescare.ro, oferind livrare acestora in 24 de ore oriunde in tara. Acum totul a devenit mai simplu. SalteaEscare.ro are grija de sanatatea ta. Aruncand o privire pe site te poti convinge si singur de preturile foarte bune si de calitatea produselor comercializate.

Vezi mai mult

Salteaua impotriva escarelor ieftina si eficienta

TTA03SB

Produs nou

Salteaua impotriva escarelor - set format din saltea pneumatica si compresor

Mai multe detalii

In stoc

COMANDATI LA:

  • 021.528.03.98 / 021.528.03.99
  • 0722.556.364 / 0733.691.472
Email: vanzari@salteaescare.ro sau comanda online prin intermediul site-ului.

194,00 lei cu TVA

163,03 lei fara TVA

Informații

Salteaua impotriva escarelor model fagure este o saltea de tip activ, pneumatica, prevazuta cu o pompa de presiunea alternanta. Este special creata pentru persoanele imobilizate la pat care sunt predispuse la aparitia escarelor. Escarele, cunoscute si sub numele de ulcer de presiune, reprezinta o afectiune grava si greu de tratat, fiind intalnite la persoanele cu mobilitate scazuta sau imobilizate la pat si sunt favorizate de stres, alimentatie, poluare, sedentarism si supraponderabilitate.

Escarele apar ca urmare a presiunii exercitate de greutatea corpului asupra tesuturilor moi si pielii in zonele expuse la contactul cu scaunul sau patul, ducand la diminuarea circulatiei sanguine si deteriorarea tesuturilor si a tegumentului. In cazul in care nu sunt tratate, escarele se pot agrava, macinand carnea pana la os.

Salteaua impotriva escarelor – model fagure TTA03SB reprezinta un sistem activ format dintr-o saltea pneumatica si un compresor care introduce aerul alternativ in celulele saltelei. Are rol de preventie si de facilitare a procesului de vindecare a escarelor.

Tratamentul escarelor necesita solutii si pansamente speciale si utilizarea unei saltele antiescare adecvate. Salteaua tip fagure contine 130 de celule pneumatice, formate din doua grupe in care presiunea alterneaza. 65 dintre celule raman umflate timp de 6 minute, iar apoi presiunea acestora incepe sa scada, in timp ce celelalte 65 de celule isi mentin presiunea tot timp de 6 minute. Astfel, corpul se sprijina pe 65 de puncte care se schimba odata la 6 minute, diminuand presiunea asupra acestora.

Presiunea compresorului este ajustabila si se stabileste conform greutatii bolnavului. Pompa de presiune alternanta trebuie sa functioneze in mod continuu.

Concomintent cu folosirea saltelei, se recomanda utilizarea ceasafurilor simple din bumbac care sa acopere salteaua, precum si imbracamintea lejera, din bumbac, fara cute si cusaturi foarte evidente, precum si evitarea umezelii pe pielea bolnavului.

Caracteristici saltea antiescare (antidecubit):

- dimensiuni 200x90x7 cm,

- material PVC (EN71) cu rezistenta marita, grosime: 0,30 mm

- 130 de celule pneumatice tip fagure

- flapsuri negonflabile la capete pentru fixare sub salteaua patului

- kit de reparatie (lipire)

- furtun de legatura intre saltea si compresor (pompa)

- greutate maxima a pacientului: 100 kg

- greutate saltea antiescare: 1,95 kg

 

Caracteristici compresor (pompa):

- tensiunea de alimentare: 220 V / 50 Hz

- puterea absorbita din reteaua de energie electrica: 7W

- cost energie electrica consumata de pompa functionare continua o luna: 2,9 lei

- debit de aer: 6-7 litri/minut

- domeniul de presiune al aerului introdus in saltea: 40 - 140 mmHg, reglabila

- ciclu umflat/dezumflat al celulelor: 12 minute

- siguranta fuzibila de protectie 1A

- greutate proprie 0,77kg

Salteaua impotriva escarelor se recomanda atat pentru prevenirea, cat si pentru tratarea escarelor

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Salteaua impotriva escarelor ieftina si eficienta

Salteaua impotriva escarelor ieftina si eficienta

Salteaua impotriva escarelor - set format din saltea pneumatica si compresor

Descarca fisier